Free Responsive Classic Template : Kio 2.0

29 / 11 / 2016
Free Kio Classic Template Blogger
Hi, guys! I am still experimenting with how much I can do with some usage of responsive CSS and I happened to come with a new responsive classic template! My plan is I want to renew all my old blogskins and this Kio 2.0 skin is basically the second version of my very first free blogskin, which is Kio (Upon the publish of this entry, this skin will be deleted forever). Please be aware that this template is Classic Template, which is far different from Template Designer.

Some information of the template:

  1. Any change to the template must be made in the HTML code.
  2. The blog header, post author and follow button are automatically set.
  3. No extra pages provided, you need to add your own link from your blog post.
  4. To make the comment button working, please go to setting > Posts, comments and sharing > Find Comments Location > Choose Pop-up window.
  5. To make this template working on mobile version, please upgrade your template first > Go to Home > Template >  Upgrade Template (Don't worry your classic Template will still be there) > You will be directed to the new Template Page > Click the Setting (gear icon) button under the "Mobile" > Choose "Show desktop template on mobile devices." > Click Save > Now scroll to the bottom of the page and click "Revert to classic Template" to revert your blog to classic template again.
I hope you guys like it!  Pls comment if you are using, questions and problems inquiry are also welcomed ?
»
«
»
«

I'm back plus new look!
Hi! Im back guys. Seperti Wana yang selalu, selagi tak tukar template selagi tu lah tak reti nak update blog. Sebab first tahu nak update apa, sebab totally lost dari dunia blogging, tak tau nak lawat blog mana. Sila-sila lah komen link blog korang sebab nak blogwalking hehe.

So ni lah template yang paling lama aku spend masa untuk buat, semata-mata sebab nak responsivekan benda alah ni. Tapi sebenarnya benda ni kalau fokus betul-betul boleh buat kejap je. Tapi aku sepuluh kali tidur, habiskan drama, kadang tu aku coding sambil dengar cerita Shin Chan. Dengar okay, bukan tengok. Hahaha. Okay mari saya tunjuk full screenshot blog.

Suka sangat design blog, dah macam artwork sendiri. Kepuasan, sebab tu lah kadang ada yang lebih minat design daripada post entri, apa-apa pun tak apalah orang nak cakap apa pun. Learning process kot ni? haha. Sekarang dah pandai dah main mock up. Hahaha. Ini semua gara-gara Nana Johari punya tutorial mock up tu lah.  Macam biasa, marilah kita tunjuk link-link yang membantu dalam proses ini :

Lightwidget - Instagram widget . Build your own Blogger Template from Scratch .  Font Awesome - for the Icons . Fonts . Arrow Box .  Automatic Read More . Responsive

Amaran: Semua isi di dalam blog ini belum dikemaskini, banyak link yang tidak boleh digunakan lagi. Harap bersabar sebab saya akan update satu satu. Thank you semua!

»
«
»
«

 

im not sure what kind of pose is that so if it is one of the annoying hipster pose, i am really sorry lol.

Assalamualaikum everyone, first of all; I want to say sorry for having a boyfriend after all the fuss of saying that I don't want to have one hahaha. I've been giving the clues since I posted my The Little Things entries. Tapi dah stop tulis entry tu sejak pergaduhan bersama beliau yg cemburu dan berkata saya sengaja menunjuk. Saya lapar pun saya tweet bagitau orang apatah lagi benda special huhu. Open up about relationship on my blog is not something that I think I can do because I am scared of the break ups and failure in the future, but  I think I am ready now (??)

Happy 21th Birthday to my man- nama pendek Abid, nama panjang Shakirul Neymar Alexander The Great. Jap, aku bukan nak wish kat sini pun.

So his birthday........I will give him a hoodie (I haven't give him the gift yet, we'll meet today finally after almost a month!) , which I bought when I was at Bandung. I begged my mom for that hoodie and even gave my mother all money that I have for it.  Cite dia skrang masa tu duit Rupiah tinggal sikit pastu aku nak beli barang orang, tu mak berat hati. At the end kitorang gi tukar lagi duit rupiah huhuhuhuhuhuhuh bye.

and a diy birthday card is a must! except this time i don't write long essay anymore because he already knew everything

The front page of the card. I saw this idea somewhere in Instagram it is so simple, easy, yet cute. It was supposed to be a cake...... but I drew a string instead of candle.....still not a failure tho......

I end up made an accordion card, a cute one.  Ha ha ha

The front page of the card. I saw this idea somewhere in Instagram it is so simple, easy, yet cute. It was supposed to be a cake...... but I drew a string instead of candle.....still not a failure tho......

I end up made an accordion card, a cute one.  Ha ha ha

»
«
»
«
WANA, TWENTY ONE
The girl on the left telling you to have a happy reading!

+ JOIN THIS SITE

Footsteps

My Bloglist

Sponsor



© 2011-2017 WANASEOBY.COM