Category: Blogging


Wanaseoby’s Haul | Lawak Kampus Official Goodies

September 29, 2016

Hi assalamualaikum everyoneeeeeeee, harini saya nak share goodies lawak kampus yang saya beli dekat 7 Eleven Segamat tempoh hari. Nampak je terus beli sebab excited. Tapi sis pilih yang murah jela yang mahal-mahal tu alahai tunggu orang belanja jelah krikrik. Benda ni comel sangat sangat geram tau everytime nampak mesti nak kena puji dulu takleh duk […]

Read More

Wanaseoby’s Haul | Birthday Present

September 29, 2016

Assalamualaikum, Hi everyone harini saya nak share birthday present haul walaupun birthday dah empat bulan yang lalu……..krikkrik…… thank you everyone buat 20 tahun saya sangat bermakna sebab bulan 9 pun still dapat hadiah lagi hahahahhahahah korang boek doh. Amaran : Entri ini banyak gambar, tapi takde kata-kata sebab penulis tak ada mood. Kalau tak ada […]

Read More

Cermin Mata Baru

September 17, 2016

Assalamualaikum, walaupun cermin mata tu dah lama beli, saya tetap nak buat entry ni juga memandangkan dulu tak sempat nak buat. Hanya sempat buat tajuk je dekat draft ahaha. Cerita dia bermula apabila spec saya hilang, ntah kemana hilangnya. saya rasa macam ada tumpang dekat bag seseorang dulu, lepas tu lupa nak minta, dua tiga minggu kemudian baru […]

Read More

Kembali dengan rupa baru

September 17, 2016

Assalamualaikum anak-anak, first saya nak wish Selamat Hari Raya Aidiladha dan Selamat Hari Malaysia kepada semua. Eceh, walaupun dah lepas, ni je idea pembuka kata yang ada. Niat asal nak jadi produktif, sekali hacuq lebuq tiga hari je produktif, hari seterusnya saya dah start tak jaga makan minum, dah membiarkan dunia ini berputar tanpa ku kesah […]

Read More

Kawan baik side of view.

September 12, 2016

Kawan baik know exactly what is happening, if you are having an issue, kawan baik didn’t feel the heartbreak for you, but they can understand you, they don’t feel whatever you feel, they can just be sad for you, but they don’t feel the love for the guy you love, they don’t feel jealous over […]

Read More

© 2011-2017 WANASEOBY.COM