Category: Blogging


Tempahan edit blog : Weird Life Stories of NLAD

February 16, 2016

Assalamualaikum,  Hi guys, tbh tak buka lagi tau tempahan edit blog. Tapi sis ni dah contact nak tempah hihi. Thank you sis. Senang sangat berurusan dengan customer yang tahu apa dia nak, nak font ni nak camni camni camni. Thank you so much 🙂  Weird Life Stories of NLAD

Read More

Tutorial : Download Photoshop Cs6

February 12, 2016

Assalamualaikum,Just nak share cara mudah download Photoshop cs6, selama ni aku guna photoshop cs5, and takda niat nak tukar pun. Tapi tadi tolong cari kan link untuk kawan, alang-alang tu download terus. Hehe. Banyak link aku cuba, banyak yang kena banned, satu ni aku try terus boleh. Cara ni senang je, just download install terus […]

Read More

Overthinking

February 3, 2016

image credit Assalamualaikum,Siapa yang asyik-asyik overthinking? Mestilah perempuan. Itu lah orang suruh baca doa, selawat hembus sana sini sebelum tidur kau pergi scroll twitterr. Kalau scroll twitter, baca pulak ayat-ayat deep jiwang kat twitter tu tak kesah la pasal friendship ke cinta ke family ke, terus otak melayang kat tempat lain. Mula lah nak fikir […]

Read More

© 2011-2017 WANASEOBY.COM