Category: Blogging


First Day Masuk UiTM

January 31, 2016

Assalamualaikum gaiz, Soalan yang dipertanyaka di ask.fm. Silalah tanya dekat ask.fm saya jika ada apa-apa soalan lagi, kalau mampu dijawab akan dijawab. Eh macam iklan.Masalah aku kat sini ialah, aku lupa. Aku dah tak ingat dah first day masuk UiTM aku camne, tapi aku try recall sikit-sikit. Insyaallah aku try dapatkan dalam masa… 3…2….1. Malam […]

Read More

Tukar rupa lagi.

January 31, 2016

Assalamualaikum, haii guys. Okay so back with new look again hahahaha sorry asyik tukar, sebab skin sebelum ni kan sementara je . tak tukar bukan wanaseoby lah kan. haha. Macam biasa aku akan buat blogskin version dulu then edit dekat simple template. Tu je lah mampu, nak buat template sendiri tak reti pulak. Haha. Banyak […]

Read More

The Little Things : 00:00 Birthday.

January 24, 2016

A detailed story from – http://www.wanaseoby.com/2015/05/happy-birthday-to-me.html So it was 6 May 2015. Oh, nak birthday aku dah lagi beberapa jam. Tapi aku benci birthday aku, sebab minggu sebelum tu aku heartbroken for the first time. The heartbreak was huge, sampai demam. Yelah heartbroken pada hari yang indah, siang kau bahagia malam kau kena deal dengan […]

Read More

Qtpie : Paperclips

January 23, 2016

Assalamualaikum, sangat-sangat jatuh cinta dengan paperclips ni. Tolong jangan judge kenapa satu lagi bentuk oink oink (still takut kene judge kahkah) T_T COMEL KANNNNNNNNNNNNNNNNN?HIHI

Read More

Lawak Bang Nok.

January 22, 2016

Okay jadi tak lawak ni gaiz sebab kalau hambar saya move on dan cari lawak lain dibelakang almari. Hiks

Read More

Khabar.

January 22, 2016

I’ve decided not to make any decision and wait for a while. What I mean for a while – is another two or three weeks, if I still feel the same, I’ll go on with my decision. Well, after this mind making, I feel a lot better. I can studied well for my next testssss […]

Read More

© 2011-2017 WANASEOBY.COM