Category: Blogging


Sis cuba confident

December 14, 2015

Assalamualaikum,kita start entry kita dengan starting yang tiba-tiba seperti berikut : Semalam aku tengah meeting, lepas tu tetibe sorang ketua biro kolej bertanya kepada kami semua “Siapa nak tolong event Malam Eratan Kasih esok? Kita nak lima orang.” Aku pun join sebab Atie join, hee gediks kan. Tu bukan point dia, point dia adalah pakaian. […]

Read More

Desperatenya seorang Wana.

December 13, 2015

Ni lah Wana tu! Gi kejor dia !  Assalamualaikum, minggu lepas aku balik Shah Alam kejap, sebab banyak tertinggal barang. Normal, sangat normal bagi setiap sem. Lepas tu aku balik aku pishang tak tau nak buat apa, aku pun edit lah blog. Mula dengan design header (padahal dah banyak header aku buat tapi tak jadi […]

Read More

Birthday Surprise Hawa dan Abid

December 5, 2015

Assalamualaikum, Memperkenalkan, cik Hawa. Seorang yang orang takut nak dekat tapi actually dia paling suweeeeet berhati lembut dan sebagainya hahaha. Dialah yang selalu menjadi ketua projek untuk birthday surprise dak-dak ni. Tapi bila birthday dia, acano pulak? Hari bermula dengan aku bersiap-siap nak keluar dengan Haja, Abid (Shakirul Neymar Alexander The Great) , dan Azri. […]

Read More

Kad Matrik

December 5, 2015

Assalamualaikum, Gambar not related. Hawa bagi gelang weeeeeh <3  Waktu tu pada hari khamis, ada kelas dekat bangunan atas bukit, dewan kuliah 2 ke 1 ke aku tak ingat. First mass lecture masa tu. Bila naik bukit ni bahaya sikit, kadang-kadang polis bantuan buat roadblock, cari mangsa saman. Aku pulak bangsa tak reti bahasa, dah […]

Read More

© 2011-2017 WANASEOBY.COM