Category: Blogging


Glitter.

November 22, 2015

Assalamualaikum, Pernah sekali dalam cuti semester ni aku pergi Summit USJ, sebab ada orang ajak tengok wayang. Wah, second time gi tengok wayang kat Summit. No. Actually aku yang cakap “Kalau nak tengok wayang Summit nak?” Padahal tersemat dalam hati ni nak pergi Mr. DIY kat Summit tu. Mr.DIY paling best sekali k. Kitorang pergi […]

Read More

Pengalaman sunburn teruk

November 15, 2015

Assalamualaikum,Pada November 2014, akau dapat sunburn teruk daripada satu program latihan. Definitely something yang aku bangga, mestilah. Kalau tak macam mana nak dapat jadi Komander Wana, kan? Beberapa hari latihan tu aku masih okay, bila dah separa gelap tu aku boleh lagi cakap “Eh aku comel jugak kalau warna kulit camni.” Hik. (Perangai masuk bakul […]

Read More

Private Instagram

November 15, 2015

So what happened is I have to private my instagram, finally… padahal aku suka je instagram dekat sidebar tu macam comel jee. Idk why Instagram is so unfair. Bila orang block kita, orang still able to view our profile, which is very unfair (and creepy lol do you still care about me?) . So private […]

Read More

Kegemaran Baru : Royal Gold Foundation

November 12, 2015

Assalamualaikum, Waktu aku tengah belajar dalam kelas seperti biasa, aku dapat whatapp dari mak. Katanya “Kak ma beli produk baru.” sended along with this image. I was like “omg seriouslah foundation lama pun tak habis guna sebab ada banyak refill tapi dia beli lagi foundation yang ada refill banyak-banyak lagi.” Mula-mula aku rasa macam bazirnya […]

Read More

Craving.

November 11, 2015

Assalamualaikum, image source: Sam Foster@Flickr Setelah berhari-hari, exactly 10 hari sebelum kawan aku balik daripada program universiti. Aku kirim dekat dia sour gummy strips ni sebab sebelum ni aku memang suka beli dekat One Segamat tu. Masa on the way nak balik kl dia cakap benda ni tak ada, dah habis. Kecewa dia memang takleh nak […]

Read More

Bas Kunyit.

November 10, 2015

Assalamualaikum, Satu hari tu aku terasa nak keluar jalan-jalan. Nafsu jalan-jalan aku ni memang kalau aku terasa nak keluar berjalan, aku tetap akan nak keluar berjalan tak kira apa jadi pun. Pernah satu hari aku tak dapat pergi jalan, aku nangis, haha. Dekat UiTM Segamat ni kalau nak pergi One Segamat, kena naik bas kunyit. […]

Read More

© 2011-2017 WANASEOBY.COM