Category: Blogging


New look

October 30, 2015

Assalamualaikum, k jangan marah dulu please hahaha. Ya aku tahu baru je selang dua – tiga entry lepas aku tukar skin baru. I just can’t help it.. macam hobi untuk tukar casing phone tu ha. Semalam dah try kawal diri dah macam “Please Wana tahan sikit je lagi” but then after  visiting blog hyung dan  Ajan terus tak boleh […]

Read More

Face mask paling best.

October 30, 2015

Assalamualaikum, Hi uols, saja nak share mask favourite yang aku pakai selama ni. Dari dulu lagi, aku memang gilakan face masks and asyik beli dari banyak-banyak. Tapi since aku try My Beauty Diary Black Pearl, sekarang aku asyik pakai yang ni je Dah jadi pengguna setia, haha. Aku start dengan pakai yang satu kotak dua […]

Read More

End of Semester 3

October 30, 2015

Assalamualaikum, yas I’m back. Lama gila kan tak update blog padahal cuti dah start lama. Sorry sangat sebab balik-balik je terus buat benda lain yang lebih penting seperti tidur, makan, dan tidur. Okay gurau, sebenarnya aku ada tasks sikit kena siapkan kat rumah and yeah dah 50% done! Tapi percayalah half of my cuti dihabiskan […]

Read More

© 2011-2017 WANASEOBY.COM