New look

30 / 10 / 2015

Assalamualaikum, k jangan marah dulu please hahaha. Ya aku tahu baru je selang dua - tiga entry lepas aku tukar skin baru. I just can't help it.. macam hobi untuk tukar casing phone tu ha. Semalam dah try kawal diri dah macam "Please Wana tahan sikit je lagi" but then after  visiting blog hyung dan  Ajan terus tak boleh tahan nafsu tukar layout. Haha pergi salahkan mereka berdua! Inspiration:  http://www.mybloggerthemes.com/2015/10/swift-clean.html . Bye 🙂

»
«
»
«

Assalamualaikum,

Hi uols, saja nak share mask favourite yang aku pakai selama ni. Dari dulu lagi, aku memang gilakan face masks and asyik beli dari banyak-banyak. Tapi since aku try My Beauty Diary Black Pearl, sekarang aku asyik pakai yang ni je Dah jadi pengguna setia, haha.

Aku start dengan pakai yang satu kotak dua paket tu, beli dekat Watsons, harga lebih kurang RM7 lebih camtu. Lepas pakai tu, aku rasa kulit glowing lain macam so aku pun terus "K ni mask paling best k k omg ni paling nice paling berkesan k k". Then lepas dah suka sangat yang ni, aku start beli yang satu kotak punya. Harga lebih kurang RM40, RM39.90 to be accurate. Dalam ni ada sepuluh pcs.

Bagi aku My Beauty Diary memang best (tak kira lah extract & function yang mana pun) tapi bila pakai Black Pearl ni paling aku terasa "wow glowingnya" lepas pakai. Hahahahaha so memang melekat jatuh cinta habis sampailah sekarang. Suka sangat mask ni sebab dia improve skin complexion. Yeay
Beware of fakes tau. Dapatkan dari penjual yang sohih, sebab banyak sangat yang tak original dekat pasaran. For your information sebenarnya aku terbeli dua kotak My Beauty Diary yang fake punya. Harga murah sebab tu excited nak beli, rupanya fake :/ So beware eh, nanti rosak pulak kulit muka.
Bye! 
»
«
»
«

Assalamualaikum, yas I'm back. Lama gila kan tak update blog padahal cuti dah start lama. Sorry sangat sebab balik-balik je terus buat benda lain yang lebih penting seperti tidur, makan, dan tidur. Okay gurau, sebenarnya aku ada tasks sikit kena siapkan kat rumah and yeah dah 50% done! Tapi percayalah half of my cuti dihabiskan dengan scrolling Instagram....which is bad (saya menyesal).

Macam biasa every semester mesti nak update end of semester entry. Nah ni entry End of Semester 1 , End of Semester 2 (weh aku baru sedar aku takde buat semester 2 punya. perenggan ni tak valid -_-)

Apa yang boleh aku cakap pada semester ini ialah happy, happy dan happy. When I was in part 1, aku cakap dengan diri aku, jangan kesah pasal semua orang and just move on alone. Maknanya I just, yeah macam takde geng and just buat hal sendiri dengan roommate, dan hanya risaukan results dan study je. Aku tahu lah mak ayah aku hantar university untuk study je tapi part 2 is the worse sem kot asyik depressed, benci. I need some happy colours.

Oh! Baru teringat kenapa takdak entry End of Semester 2. Sebab aku benci benci benci benci semester 2. 

Onggilas (Orang gila in plural hahaha). Thank you sesangat korang, aku tak tau next sem macam mana since ada sesetengah tu yang nak tukar kelas kan, tapi lagi sweet kalau korang stay hinggg. Dorang ni kelakar gila, tak pernah tak semput gelak kalau dengan diorang. Tambah pulak aku jenis yang #mudahterhibur erghh. Azri tolong jangan lawak sangat boleh?

Bombarians. Trust me I've tried and I am still trying. I love you guys, and I miss our past good times. Jom kerja keras lagi untuk baiki diri kita and let's love each other more!

Kawad persembahan by Komander Kesatria UiTM Johor. I was too excited that I can't even stand still. Hahaha. Ya Allah, malam tu memang sangat puas hati sebab dapat perform lepas latihan yang kitorang buat sepanjang tempoh latihan Perkad 2015.

Sorry guys lupa offkan filter Oppo, annoyingnya. Kitorang balik dari event dan gelak gelak sebab menyesal gambar kitorang jadi seburuk ini. Hahahahahahahaha. Tiga orang terapat dalam komander, lagi sorang nisak. Thank you guys sebab ada dengan aku, caring bila aku sakit dan sentiasa support aku and sentiasa dengar bebel aku dan sentiasa tolong aku. Korang lah sebab untuk aku stay 🙂

Gunung Ledang dengan deme. Seperti yang anda ketahui aku actually fobia air terjun tapi aku berjaya berada didalam air terjun dengan tenang dan seronok walaupun ada lah sometimes tu rasa nak nangis sebab aku takut sikit (sampai takleh tidur lepas tu bayangkan air terjun atas kepala). Tapi dorang ni kelakar masuk air so bila abah tanya best ke tak aku macam "Ledang takdelah best mana tapi kawan akak semua kelakar so best lah." hahaha thank you korang for all the efforts <3

Jaja and Wewe. Thank you so much for this sem <3

Last but not least, Shakirul yang sentiaso ado sampai tak pernah tak ado.

Okay, selalunya entry panjang-panjang ni susah nak keep on sampai habis. Tengok! Aku dah takde motivation untuk teruskan. Hahahahah. Okay, bye everyone 🙂

»
«
»
«
WANA, TWENTY ONE
The girl on the left telling you to have a happy reading!

+ JOIN THIS SITE

Footsteps

My Bloglist

Sponsor



© 2011-2017 WANASEOBY.COM