Category: Blogging


The Final Heat

September 28, 2015

Assalamualaikum,Yeayyy Wana is currently in study week! Bermaksud no classes, takdak kokurikulum, takdak apa yang menganggu hidup kecuali final itu sendiri lah. Hahaha. Time ni kita kena sedarkan diri bahawa kita kena study! SEDAR WANA SEDARRRRRRRRRRR. Yang paling tak boleh go is sepanjang aku balik rumah cuti raya haji haritu aku bawak buku, tapi tak […]

Read More

Lucky.

September 25, 2015

Assalamualaikum,  Lucky? Lucky apa ni? “Lucky I’m in love with my bestfriend” kah? (Ini adalah satu clue sekian terima kasih) Okay hentikan semua ini. Hai I’m back!  dengan rupa blog yang baru dan very lacey and very bajet kawai-ish gitu. Memang dah lama gila kan tak berkawaii-kawaii ni. Since my mood is now macam pelangi […]

Read More

© 2011-2017 WANASEOBY.COM