The Final Heat

28 / 09 / 2015

Assalamualaikum,
Yeayyy Wana is currently in study week! Bermaksud no classes, takdak kokurikulum, takdak apa yang menganggu hidup kecuali final itu sendiri lah. Hahaha. Time ni kita kena sedarkan diri bahawa kita kena study! SEDAR WANA SEDARRRRRRRRRRR. Yang paling tak boleh go is sepanjang aku balik rumah cuti raya haji haritu aku bawak buku, tapi tak sentuh pun. Aku habiskan masa dengan tidur, makan, buat assignment novel (nak baca penulisan i sila pm k joke) , dan buat skin blog ni. Hahahaha. Okay kalau pointer jatuh kita salahkan blog ni tau.

Jadual final, gap okaylah banyak sikit daripada sem lepas, sem lepas punya gap killer kot! Nak makan pun tak sempat kehkeh tipu je. 

  Final kits untuk menaikkan semangat tiga manusia ini untuk terus belajar. hahaha. Nothing much, cuma secubit kasih sayang dan sesudu motivation.

Filter game strong! haha bye.

»
«
»
«
Assalamualaikum, 
Lucky? Lucky apa ni? "Lucky I'm in love with my bestfriend" kah? (Ini adalah satu clue sekian terima kasih) Okay hentikan semua ini. Hai I'm back!  dengan rupa blog yang baru dan very lacey and very bajet kawai-ish gitu. Memang dah lama gila kan tak berkawaii-kawaii ni. Since my mood is now macam pelangi happy warna warni gitu, maka terjadilah design begini. Berseronoklah untuk mengembara okay. Maafkan andai pertukaran design ni menyusahkan mana-mana pihak membaca. 
Bila aku dah decide untuk guna blogskins, maknanya aku memang tak kesah pasal stats ke,seo ke, whatever i just wanna have fun gitew. Eh blog still under construction lagi tau ! Banyak lagi belum letak, dah tak larat dah hadap lappy ni haaaa. And about page tu inspired by tumblr! 
Alhamdulilah, lepas super-hectic-weeks berlalu, aku rasa lega sangat. Dah lah lega, dapat cuti pulak tu kan. Lepas ni final, doakan dapat buat yang terbaik untuk sem ni juga. Amin. 

Not everyone is lucky enough to have people who are willing to listen, to have shoulders to cry on. 

Bye ! 
»
«
»
«
WANA, TWENTY ONE
The girl on the left telling you to have a happy reading!

+ JOIN THIS SITE

Footsteps

My Bloglist

Sponsor



© 2011-2017 WANASEOBY.COM