Category: Blogging


Salam Aidilfitri

July 19, 2015

Assalamualaikum,(Awas entry panjang dan banyak gambar) Tak tahu nak start macam mana entry ni maka hambarnye. Raya tahun ni aku balik Pahang dulu, aku balik Kg. Guai, Temerloh, Pahang pada Khamis lalu iaitu pada second last puasa. Aku sampai-sampai Pahang je dah nak buka puasa, so aku berbuka dekat rumah tok. Kebetulan tok masak satu […]

Read More

LIKE FINALLY!

July 10, 2015

Assalamualaikum,Last update, 9 June, harini 9 July (update smalam) , sebulan tak update. Sodih bila naik sem je mesti tak dapat blogging gara-gara faktor internet dan masa yang tidak cukup. Eceh. Eh betul okay, aku masuk je semester ni, terus jarang contact dgn kawan-kawan. Jadi Najib kedua dah. Orang whatapps sikit je aku balas “Kejap […]

Read More

© 2011-2017 WANASEOBY.COM