Category: Blogging


Spending BB1M

March 16, 2015

Assalamualaikum, yehoo guys, its 1:44 AM now and esok kelas pukul 10 (test pukul 10!) and baru habis test Eco tadi i feel so relieved sebab dah lepaskan segalanya. Padahal test je bukan final test kan. Hahaha. Awal bulan 3 haritu dah diuar-uarkan yang kitaorang bakal dapat BB1M (Yehooo again) Yela first time kan dapat, […]

Read More

Physical Training bersama Boss.

March 8, 2015

Assalamualaikum,Pada last last last week, Boss kami telah menganjurkan Physical Training untuk kami bebebudak Komander Bomba. Bila Boss ajak PT, memang kecut perut la sebab PT boss paling push gila sekali.  Tapi yelah, kalau tak push, memang tak jalan kan. Aku pun rasa macam excited je nak join tau PT ni.   Inilah pelan PT […]

Read More

How are you?

March 8, 2015

Assalamualaikum, First of all, I wanna say sorry tak dapat active blog and dah lama tak blogwalking sebab sekarang ni memang tak ada internet. Dulu boleh jugak main hotspot-hotspot tapi sejak maxis bergelora haritu, hotspot pun tak jalan. Online ni pun bila kebetulan boleh pulak connect uitm wifi. Tu update terus!haha.  Second of all, bukan […]

Read More

© 2011-2017 WANASEOBY.COM