Category: Blogging


The Homesick Problem (its hard hahahahaha)

January 11, 2015

Assalamualaikum, Hm so semalam dah balik UITM Segamat, and I dont feel like nak balik uitm pun. Sebab dah tiga minggu duk rumah i feel so attached dekat suasana rumah and DAUS T_T Okay sebenarnya aku homesick gila ni. Serious tak tipu. Kononnya lepas LIBK sado tak nangis dah lepas peluk dengan mak setiap kali […]

Read More

Kisah Handphoneku

January 6, 2015

Assalamualaikum, Kisah ini berlaku pada sem lepas. Dah lama nak cerita pasal ni dekat blog. Lagipun ada yang tertanya-tanya aku beli phone apa time “dilema” tu. Yelah, dulu poyo nak beli S5 ke Iphone5s (?)  Last last dua dua tak beli. Menyesal jugak sebenarnya hakhak tapi takpelah, aku dapat laptop in the same time kan. […]

Read More

Terima kasih Foto-zzoom!

January 5, 2015

Assalamualaikum, Pagi ni ada parcel sampai rumah, tapi mak yang ambilkan parcel tu. Aku pun macam “Alamak habislah kantoi kalau mak tahu aku order online lagi” Kata wana yang sedang menanti dua lagi parcel [baju , beg, headphone,kasut] dan satu lagi [beauty products] oh tidakkkkkkkkkkkkk. Tetapi, bila bukak, rupanya 50 keping 4R prints daripada Fotozzoom […]

Read More

Melawat Mangsa Banjir di Temerloh, Pahang. (Rumah Mokngoh)

January 4, 2015

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Ehem, an awkward starting nampaknya. Mangsa banjir sangat – padahal lebih kepada “Melawat makcik dan pakcik yang merupakan mangsa banjir di Pahang” ok sama letew cuma ayat tajuk aku tu cam terbuat official lawatan je pergh hahaha .Pagi-pagi lagi abah cakap nak balik Pahang. Sebab kat sana air dah surut, kalau […]

Read More

Leaving 2014

January 1, 2015

Assalamualaikum, hai lamanya tak update, actually banyak entri yang tak jadi post sebab…hilang idea ditengah-tengah jalan. I hope this entry tak sekerat jalan jugak amin. Warning : This entry gonna be rojak, kejap tang sini kejap tang sana otak ai pun tak berapa betui ni. Masa 2014, aku jumpa ramai orang baru. Dalam masa yang […]

Read More

© 2011-2017 WANASEOBY.COM