Category: Blogging


End Of Sem 1

October 28, 2014

Assalamualaikum, First let me introduce mereka-mereka yang menceriakan Semester 1 aku. Hihi. Ni semua vscocam ye. Ambik gambar-gambar ni pun dari album vscocam. Harap maklum. JBM111H. Ni separuh je, yang lain takdo gambar sorry. Tbh I’m not really friendly pun dalam kelas, Zue siap cakap aku sombong. Tapi sebenarnya aku kisah okay pasal diorang semua, […]

Read More

Tukar rupa.

October 24, 2014

Assalamualaikum, Huaa akhirnya dapat memenuhi ke-craving-an untuk menukar rupa blog. Dah lama try download photoshop tak dapat-dapat. Akhirnya dapat jugak guna photoshop tersebut. Theme baru agak serabut, bear with it, k? hahaha. Rasanya akan kekal macam ni sampai hujung sem depan kut. Tuan blog dah muak hadap photoshop. Mari kita rehat o/  Byeeeeee

Read More

Follow up : BK

October 23, 2014

Assalamualaikum, Kan aku dah syok berangan nak jadi komander. Kawan-kawan bakal komander bomba pun macam dah mesra je dengan aku hm hm (padahal aku yang mesra dengan diorang hehe ok kami sama sama mesra). Sampai ter-sayang pulak deme ni. Kat whatapps pokpekpokpek. Ko bayangkan kau buat whatapps tu untuk info pasal kem LIBK (Latihan Intensif […]

Read More

Kembar sehari.

October 12, 2014

Assalamualaikum, Oh~~ nak cite apa harini ~~ ohhh~~ ok kenapa ai jadi macam ni lepas lama tak update ~~ Story ini bermula pada suatu malam apabila …. Esoknya kitorang pakai baju sama pergi Plaza Alam Setral a.k.a my second home (-_-) masa jumpa dia, memang awkward sikit macam “woi malu ah kang orang pandang kita” […]

Read More

Always.

October 7, 2014

Mungkin sekarang pun tak matang tapi takpe kita regret later okay?

Read More

© 2011-2017 WANASEOBY.COM