Category: Blogging


Terlajak Tidur.

August 19, 2014

Hmm yes lamanya tak update kan, puas tanya member “Nak update blog tapi takde idea. Ada idea idok?” Ha lebih kurang gitu bunyi dia. Then Ayu sahabatku memb eri cadangan “Update la pashat time rasayang awak lambat tu.” (lebih kurang gitu ayat tak ingat) – Lambat apa ni? Lambat apa? Meh le nak story ni. […]

Read More

Salam Aidilfitri.

August 7, 2014

Assalamualaikum,Lama betul tak update, memang ada usaha nak update, tapi dalam draft entri-entri tersebut. Biasalah, bila semangat kemain nak update, bila dah tulis panjang-panjang rasa macam tak patut post pulak. Sorry kepada yang tak balas komen, and tak balas balik kunjungan, memang rasa jarang sangat online. Internet pun belum subscribe lagi T.T Saya telah mendapatkan […]

Read More

© 2011-2017 WANASEOBY.COM