Category: Blogging


Persediaan ke UITM

May 29, 2014

Assalamualaikum, Alhamdulillah, peratus persiapan dah A dah kot. Paling alhamdulillah sekali ialah – aku takde masalah dokumen. Hahahahahaha. Aku selalu rasa aku seorang yang bermasalah dokumen. Tak kira la SPM ke PMR ke UPSR ke, memang masalah. Kali ni semua salinan dokumen penting, pengisian dokumen berjalan dengan lancar buat aku rasa pelik,selalunya aku akan mengadu […]

Read More

The Liebster Award

May 29, 2014

Assalamualaikum, Harini rasa nak join entry berantai ni. Sebelum ni ada juga yang tag aku tapi seriously masa nak jawab tu takde idea T_T then lupa terus…. Nickname yang selalu orang panggil?Nana dengan Wana. Sekarang dah bosan, zaman kpop kpop dulu memacam nickname aku ada. Hekhek. Blogger kegemaranitu adalah satu rahsia :BAda impian? Apakah impian tersebut?Soalan […]

Read More

Dua tiga cadbury berlari

May 28, 2014

Dapat dari group whatapps kaum ibu-ibu. Ditipu hidup-hidup disebalik tanda halal. Ini baru satu, ntah berapa ratus ribu lagi usahawan makanan haram //jadahhhh//  yang sedang tersenyum sinis melihat muslim menimati makanan yang dijual mereka. 

Read More

henfon

May 28, 2014

Assalamualaikum, hallo hallo apa khabar semua? 96-liner adakah anda busy seperti saya? K aku tak busy pun sebenarnya. Walaupun semua tak sediakan lagi T_T Untuk pengetahuan pembaca, phone Shazwana iaitu  S2 berwarna hitam berkilau telahpun jam dengan teruk dan cracked (kerana cik Wana melambungnya dengan sungguh suka hati memikirkan handphonenya itu kebal). Battery juga telah […]

Read More

Uitm Segamat

May 19, 2014

Assalamualaikum,Hm tinggal lagi berapa belas hari je lagi hari mendaftar uitm. Im not ready, really. Taknak move on eh kau Wana. Aku asyik google pasal UITM Segamat, macam macam keyword aku guna. Lawak-lawak pulak tu, yela aku nak cari blogger yang mungkin ada pengalaman kat sana or maybe dapat kat sana jugak. Yang aku jumpa […]

Read More

Dah siap !

May 17, 2014

Assalamualaikum, New look! Tapi makin tak matang. Mula-mula nak cari tema matang, memang dah cari melilau dah gambar galaxy la, gambar gunung la apa la, sekali jadi macam ni juga. Actually ni inspired by Cathy Doll Tofu Pudding Set (SILA GOOGLE). Tak pasal pasal kena saman nanti. Tapi semua 100% aku lukis sendiri pakai paint […]

Read More

© 2011-2017 WANASEOBY.COM