Category: Blogging


Comeback ! (random bebel and result !)

March 27, 2014

Assalamualaikum, Yeay comeback lepas rancang nak menghilang beberapa hari lepas result spm. Saya menjadi anti kepada suasana sebab berhabuk, panas dan……. rasa nak keluar dari rumah je sepanjang rumah still tak siap lagi. #PrayForWana Now pc dekat bilik adik. Dia ada download game R.Y.L kebenda ntah yang mungkin akan membuatkan pc ni jadi milik dia, […]

Read More

Tips Menjaga Mata

March 14, 2014

Assalamualaikum, Ok entri ni aku buat terus lepas tengok show Vitamin a.k.a Korean Show. Ayah aku kata jakun semua Korea nak tengok, padahal show ni sangat berguna ~ Tips ni memang sesuai dengan aku yang sangat risaukan nikmat pemberian Allah ni tapi tetap suka menatap android, tv, dan tido lambat. Sejak dah tak sekolah ni […]

Read More

Instagram yang kiut

March 14, 2014

Assalamualaikum,lama vs baru kehkeh. Nampaknya instagram je la yang update menepati citarasa orang ramai. Kalau twitter or facebook update habis kena kutuk wahaha. Apa-apapun, jangan mengutuk sesuatu yang anda sendiri pun tak boleh buat. Daaaa.

Read More

Memori gula mitai (siapa boleh belikan?)

March 12, 2014

Assalamualaikum, pinjam gambar dari http://udakdilah.blogspot.com/ >__<  Masih teringat lagi masa darjah 4, sorang ex-bestfriend kita bagi kita makan manisan ni. Dia dari Sarawak. Kita pun jakun sebab sedap sangat tapi masa tu mak tak bagi kita makan banyak sebab manis. Masa tu nak kirim dekat dia tapi duit pun takde. Nak mintak pun mak tak bagi […]

Read More

Samsung Galaxy S5 sungguh menawan

March 7, 2014

Assalamualaikum, Sejak mak aku guna note 3, aku rasa nak boikot Samsung-henpon-mahal-tapi-camera-tak-memuaskan. Lol. Aku suka guna camera phone mak aku untuk tangkap gambar barang, tapi kalau selfie………. hancusssss. Ok, jangan salahkan henfon la kalau muka dah teruk. Hahahaha. Tapi seriously, camera dia tak best, pecah pecah. Ke aku yang salah setting?? hm. So aku decide […]

Read More

Penyelesaian masalah gambar blogger

March 6, 2014

Assalamualaikum, Sebelum ni aku ada perasan, gambar yang kita post dekat entri kadang kadang warna dia jadi gelap.. pudar.. dan buruks. Bagi yang tak kisah tu takpe la kan, tapi aku kisah sebab kadang-kadang aku mementing rupa dari isi. Hohoho. Gambar jadi makin buruk bila kita post dalam format jpg , lebih-lebih lagi gambar tu […]

Read More

© 2011-2017 WANASEOBY.COM