Category: Blogging


Himpunan template wanaseoby sebelum ini.

January 30, 2014

Assalamualaikum,Dalam entri ni aku just nak share rupa blog aku yang lepas lepas. Sebenarnya aku gemar sangat tukar design blog, takde identiti betul ! Tidak mengikut timeline, nak share apa yang masih ada sisa-sisa kenangan je. Padahal banyak lagi skin aku guna. [copycat akan didakwa ok. lol]  Ok, sila fokus kepada skin yang digunakan, bukan […]

Read More

Artis Reply Tweet?

January 25, 2014

Assalamualaikum,In order aku nak buat entry ni, aku terpaksa activate balik twitter lama aku mencari mention. kahkah. Bukan apa, lepas baca entry Amija Cuwada yang Talha Harith retweet tweet dia, i think i need to share this walaupun Dafi memang jenis yang Reply tweet fans. Wait bukan reply semua tweet fans, memang patah ah jari […]

Read More

Launcher untuk android.

January 23, 2014

Assalamualaikum, Dari mula-mula pakai android lagi, aku memang seorang yang gatal tangan dan suka menyelongkar kemungkinan handphone aku boleh tampak comel. Dari zaman Galaxy Wonder sehinggalah sekarang S2 .. btw, handphone aku sekarang warna hitam, so takyah nak comel sangat lah kannn. Sekarang aku guna Dodol Launcher, kalau nak guna sila cari Dodol Launcher dekat […]

Read More

My thought on Simple Template

January 17, 2014

Assalamualaikum, Sejak 2011, macam-macam template yang aku guna. Dulu simple template, lepas tu denim, akhirnya blogskins. Sepanjang aku berblogging aku rasa dah 65453438413 kali dah aku tukar template (hiperbola). Entry aku tak habis habis tajuk “New look” “Rupa baru” dan sebagainya. Entah bila nak type entri normal pun tak tau lah ==” Sejak aku godek […]

Read More

Kasut tumit tinggi.

January 15, 2014

Assalamuaikum, Sehari sebelum aku plan nak keluar, dua kasut di atas ini sampai ke rumahku. Bukan via post laju, tapi via kawan mak. Ni kasut order dari katalog je pun (jauh lebih murah,standart aku murah lah kan, nak beli yang mahal tak mampu iols) bukannya instagram, alibaba, aliexpress, dan bukanlah dari online shop. So aku […]

Read More

New look lagi ke? hayo

January 13, 2014

Assalamualaikum, Mungkin ada yang pening, mungkin ada yang lebih suka template yang lepas, mungkin ada yang “Suka hati kau lah nak tukar ke taknak, blog kau kan.” <– (personally oden suka orang jenis cemni lol) . Sebab aku tukar template ialah…. orang berminat sangat dgn header template lama aku lol , aku takleh buat tutorial […]

Read More

© 2011-2017 WANASEOBY.COM