Kevin’s birthday

24 / 11 / 2013

HAPPY BIRTHDAY WOO SUNGHYUN !
THESE PHOTOS ARE NOT MINE
Page ini dibuat berdasarkan saiz skrin laptop yg saya gunakan.

<OLDER POST>

#23rdKEVINDay

HOVER

i dont even know why im being so greasy on (my private) twitter, calling you "sayangku" "sayangku" probably because you dont know what it means lol.

HOVER

pakcik tua kedut a.k.a maknae baru ukiss

»
«
»
«

Assalamualaikum uols, sejak bila aku pandai ber-uols-uols ni keke. Lamanya tak update blog, rindu sangat. Ada lah lima enam kali pinjam lappy adik and rasa nak update kejap tapi lepas separuh jalan rasa macam ada yang tak kena pastu terus tak jadi post entry. Sejak bila aku pikir lima nam kali nak post entry ni? selalunya aku main bedal je post merepek pun. Sama macam entry yang ni. keke

So semalam kitorang batch 96 start exam SPM. Pergh the feeling, memang tak boleh digambarkan. Tak penah aku jawab exam segemuruh ni walaupun dah sekolah hampir 11 tahun. Haha. Selalunya aku tak serious pasal exam ._. boleh dikira bukan budak bijak pandai dan hanya budak yang tak berapa nak pandai dan taknak usaha lebih gitu dan suka berpasrah je sebelum ni. Tapi SPM lain sangat, rasa pelik. Paper BM pun dupdapdupdap. Sekarang ni rasanya macam boleh nangis bila-bila masa je kalau nak.Hahaha

Terima kasih kepada semua yang doakan dan wish all the best segala T_T Terharu ni terharu ni. Dan maaf eh yang soalan pasal blog semua , jawapan yang diberikan hanyalah jawapan yang hampa ._. apa-apapun, aku aktif dekat ask.fm, almaklumlah tuan dan henfon tidak boleh dipisahkan. Ada apa-apa bolehlah hiaskan ask.fm den dengan soalan, hor hor.

Apa-apa pun, aku akan buat yang terbaik. Disini den nak mintak maaf atas semua perkataan/perbuatan yang menyinggung perasaan korang T_T Memang ada, memang ada, ada punya keke. Maaf ye T^T 

Lepas spm ni memang berangan nak baca komik banyak banyak dan nak borong semua buku yang ada. Haha duit mana nak dapat?Hurrrrrrrrrrrrrrr. Apa-apapun, spm dulu. Semoga berjaya batch-96 !!!

WHOOPERS GIVEAWAY BY UNNIE DARLA 

»
«
»
«
WANA, TWENTY ONE
The girl on the left telling you to have a happy reading!

+ JOIN THIS SITE

Footsteps

My Bloglist

Sponsor



© 2011-2017 WANASEOBY.COM