Category: Blogging


Kevin’s birthday

November 24, 2013

HAPPY BIRTHDAY WOO SUNGHYUN ! THESE PHOTOS ARE NOT MINE Page ini dibuat berdasarkan saiz skrin laptop yg saya gunakan. #23rdKEVINDay HOVER i dont even know why im being so greasy on (my private) twitter, calling you “sayangku” “sayangku” probably because you dont know what it means lol. HOVER pakcik tua kedut a.k.a maknae baru […]

Read More

Gemuruh.

November 7, 2013

Assalamualaikum uols, sejak bila aku pandai ber-uols-uols ni keke. Lamanya tak update blog, rindu sangat. Ada lah lima enam kali pinjam lappy adik and rasa nak update kejap tapi lepas separuh jalan rasa macam ada yang tak kena pastu terus tak jadi post entry. Sejak bila aku pikir lima nam kali nak post entry ni? […]

Read More

© 2011-2017 WANASEOBY.COM