Selamat Hari Raya Aidilfitri

15 / 08 / 2013

Assalamualaikum,
Nampaknya dah lama aku tak update. Syok sangat ah tu beraya kan?

Memang agak kelewatan nak update entry raya cengginih. Haha. Al-maklumlah, beraya dikampung.

Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin kepada akak-akak, adik-adik, abang-abang semua. Aku malas nak sebut nama sengsorang untuk wish hari raya, takut ada yang tak disebut lalu terguris hati beliau. Maaflah kalau terasa hati dengan aku. Aku ni manusia yang selalu buat silap. Isk isk.

Raya hari tu, lama jugak duduk kat kampung.  Bila balik rumah je rasa macam "eh kejapnya cuti??"  "Dah nak sekolah dah ke??" Paling teruk sekali bila masuk sekolah je terus kena exam uwaaa /meraung/ Masa kat kampung haritu memang poyo sangat siap bawak buku sejarah, tapi tak berkesempatan nak baca. Aku ni jenis boleh fokus lewat malam je, tapi masalahnya lewat malam rumah tok aku takde elektrik langsung. Pernah sekali aku mintak torchlight dari ayah aku, sebab nak baca buku dalam gelap. Then ayah aku tak bagi, maka aku  pun tidur jelah.

Duh tak bestnya cerita aku ni.

Aku beli case ni masa keluar pergi KLCC + Time Square dengan Ikaa sebelum raya haritu, nak beli yang comel, tapi tak sedar diri yang phone tu warna hitam orz. Aku harap bangun tidoq nanti phone aku transform jadi putih pulak -_-

Ntah kenapa pantang nampak natang ni sekarang. Dulu tak pernah kesah pun. Keke.

Bai sayangku sekelian. omg cheesynya ;;

»
«
»
«
To see the live preview of this button, click here! 

To get this menu button, follow the instruction given below.

1. Edit the codes

To edit the codes, I recommend you to use http://htmledit.squarefree.com/ to edit while viewing the Live Preview immediately. The main codes that you need to change are - YOURLINKURL (Change this to your link url) & titlehere (Change this to your own menu title)

2. Apply the codes

For Blogger Template Designer user, you may put this navigation on your gadget section. Go to Home > Layout > Add a gadget > Choose HTML/Javascript > and paste the codes. 
For blogskins/ Classic Template user, you may put the codes anywhere you wanted the navigation to be.
Thank you 🙂

»
«
»
«
WANA, TWENTY ONE
The girl on the left telling you to have a happy reading!

+ JOIN THIS SITE

Footsteps

My Bloglist

Sponsor



© 2011-2017 WANASEOBY.COM