Category: Blogging


How to add Navigate-able box to your blog – Style 3

September 30, 2012

Assalamualaikum,coding ini khasnya dibuat untuk Simple Template, denim dan lain-lain template Designer. Navigate dia macam classic template/blogskins tapi untuk diletakkan di sidebar template designer ^^ Click here to see live preview 1 2 3 4 Navigate around. Replace this with anything/your own words. This navigation no.1 , remove this and replace with anything you want […]

Read More

Add cute bias list on your blog – Style 1

September 30, 2012

Name Name Name Name Name Name Name Name Assalamualaikum and hi! Currently, placing your bias list in you About Me page is a trend among bloggers. So, I made this cute bias list with icons for all of you to use! Tehee. Both Classic Template and Blogger Template Designer can use this codes. 1. You […]

Read More

How to add Quick Edit button to your Classic Template

September 29, 2012

Assalamualaikum and hi! Yang berbentuk pensil tulah Quick edit, kalau template designer benda tu memang dah ada dekat option Blog Post. Fungsi Quick edit ni memang sangat berguna untuk saya, sebab memang banyak benda nak kena edit lepas post terutamanya bila perasan ada typo, ataupun kesalahan code. Nama pun Quick – so tak payahlah saya […]

Read More

How to add Navigate-able box to your blog – Style 2

September 26, 2012

Assalamualaikum,coding ini khasnya dibuat untuk Simple Template, denim dan lain-lain template Designer. Navigate dia macam classic template/blogskins tapi untuk diletakkan di sidebar template designer ^^ Click here to see live preview. Tab 1 Tab 2 Tab 3 Tab 4 Navigate around. Replace this with anything/your own words. This navigation no.1 , remove this and replace […]

Read More

How to add Image Hover to your blog – Style 9

September 15, 2012

1. Blogskins/ Classic template : Paste the codes giver before/above </style> 2. Template designer : Paste codes given before/above ]]></b:skin>  img{ border:2px solid #FFDDDD; background:url(http://i.imgur.com/ozpcL.png); padding:10px; -webkit-transition:All 0.4s ease; -moz-transition:All 0.4s ease; -o-transition:All 0.4s ease; } img:hover{ box-shadow:0 0 6px #ddd;}

Read More

How to add image hover to your blog – Style 8

September 14, 2012

1. Blogskins/ Classic template : Paste the codes giver before/above </style> 2. Template designer : Paste codes given before/above ]]></b:skin>  img{ -webkit-transition:All 1s ease; -moz-transition:All 1s ease; -o-transition:All 1s ease; } img:hover{ -webkit-filter: hue-rotate(90deg)}

Read More