personal & Design
Welcome to my space! Wana, 21. A full time student and part time blogger. This blog is based in Malaysia. I blog in Malay & English.

Read more about me here
blog themes Responsive blogger themes for you to choose. From classic template to blogger template designer.

view all themes
latest post

Haul | Eversoft Skinz UVWhite Skincare Set

March 14, 2017

Hi everyone dah lamaaaa sangat nak update ni tapi disebabkan dekat sini saya rasa macam “omg nak tidur” je everytime dah hadap laptop i can’t help. Memang nak cari skincare baru dah lama dah sebab dah lama sangat tak ada fix skincare routine, asyik pakai sabun asal ada je kat rumah tu plus moisturizer. Tapi […]

Read More

Haul | Cute Stationery

February 28, 2017

Assalamualaikum, and hi! Dah lama sangat nak post apa yang saya beli haritu yang dah lama sangat-sangat tapi tak ada camera nak tangkap gambar. So berjasakan Samsung punya camera I managed to take many blog-worth haul pictures i was about to complain the lighting and angle tapi pls wana don’t think too much haha deng […]

Read More
view all blog posts

© 2011-2017 WANASEOBY.COM